Landslag

VM i beach-håndball: Norges beachjenter vant gruppefinalen mot Danmark

Det ble som forventet en tett og spennende første periode da de norske beachjentene møtte Danmark i gruppefinale VM i Kazan, Russland.

De norske jentene kom best igang og hadde et lite grep på danskene før deres rutinerte målvakt, 40 år gamle Hanne Frandsen, stod frem med noen superredninger som gjorde at danskene i en kort periode var i ledelsen.
Godt norsk forsvar og en god Kathrine Sæthre i det norske målet gjorde at Norge atter en gang kunne ta ledelsen og sikre en 20-16 seier i første periode.

Norges beachjenter gruppevinner

I andre periode tok de norske beacjentene kontroll fra dommerkast og helt til sluttsignalet gikk. Perioden startet med at de norske jentene vant dommerkastet og setter to poeng fra midt på banen før danskenes målvakt var rukket å komme inn i mål. Dette satt også standarden for resten av perioden. De norske jentene foran, danskene halsendes etter.
Gjorde danskene en god prestasjon, så ble det bare svart med en tilsvarende i andre enden av banen.

Norge vant sin pulje foran Danmark, og er så langt ubeseiret i VM. Nå venter en kryssing av puljer for hovedrunde og vi følger de norske jentene videre i VM med oppdateringer her på siden.

Norge – Danmark, pulje D, VM i Kazan, Russland
2-0 (20-16,21-18)

To Top
X