Norsk håndball

VM Frankrike 2017: håndballguttas spilleplan


Det er kun få dager igjen til håndballgutta gyver løs på første motstander, Polen, i Frankrike. Og, hvis du lurer på hvor og når de spiller så skal vi her hjelpe deg litt på vei.

Håndballgutta åpner mot Polen

I sist EM overrasket det norske laget med å vinne over Polen i deres egen stue. Noe som skapte noe mer tro på de norske håndballherrene og ikke minst interesse. Noe som også har gjort Norge til en av outsiderne i årets VM i forhold til å kunne være med å kjempe om gullet.

Den norske landslagssjefen Christian Berge vil selvfølgelig ikke snakke om gull, og skal vi være realistiske så så synes vi også det er fornuftig. Stabilitet, er noe som går igjen når man snakker med både spillere og landslagsledelsen.

Torsdag 12.januar kl.2045 Polen – Norge

Fredag blir en såkalt hviledag før det igjen blir en tøff kamp på lørdag.

Lørdag 14.januar kl.1745 Norge – Russland

Etter de to første tøffe og viktige kampene kommer høydepunktet i de innlededende kampene. Da står vertsnasjonen klar på andre banehalvdel, og høyst sannsynlig en fullsatt hall av franske fans.

Søndag 15.janaur kl.1745 Frankrike – Norge

Med de tre første kampene i bena etter kun fire dager kommer nok mandagen som hviledag godt med før en annen type håndballstil kommer på banen i Brasil.

Tirsdag 17.januar kl.1400 Norge – Brasil

Fra den ene verdensdelen til den andre skal vi bevege oss når håndballguttas siste kamp i det innledende spillet blir avviklet i VM 2017.

Torsdag 19.januar kl.2045 Japan – Norge

Rett fra gruppespill til «vinn eller forsvinn»

Med utgangspunkt i at vi ser Norge som en av de fire første på tabellen etter det innledende gruppespillet, så er det rett derfra til 1/8-dels finaler. Det betyr også at den norske troppen skal pakke kofferten og bevege seg til en ny fransk destinasjon. Hvor avhenger av hvor de havner blant de fire.

Eventuelle semifinaler og finaler spilles i Paris. Så har du planer om å få med deg det, skal du bare sette av torsdag 26.januar – søndag 29.januar.

To Top
X