Landslag

VM Frankrike 2017: Frankrike fosser frem

Japan ble for lette og tapte mot store solide franskmenn. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Japan ble for lette og tapte mot store solide franskmenn. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud


Frankrike fosser frem og har hatt en relativ enkel innledning på VM. I alle fall når vi tar i betraktning at de til nå har møtt de antatt to svakeste lagene i gruppe A.

Japan for lette

Det så til tider ut som en lett treningsøkt for det franske laget, spesielt når det ble nærkontakt. Lette, bosktavlig talt, Japanare ble enkelt avvist ved enhver kontakt med det franske forsvaret. Med , 17-9 til Frankrike til pause var det aldri noen tvil om hvor seieren skulle ende.

Og, selv om Japan vinner de siste 5 minuttene av kampem 4-1 så blir det til slutt en god 12-måls sier til franskmennene, med hele 31-19.

Søndag får Frankrike motstand

Det er først på søndag Frankrike får sin første virkelig motstand. Da møter de Norge. Men, mens Frankrike får bruke lørdagen til restitusjon skal Norge ut i en viktig poeng mot Russland. Dette kan svinge to veier mot Frankrike slik vi ser det. Vinner Norge kan de komme inn til Frankrikekampen med stor selvtillit og en bekreftelse på at ting fungerer godt. Eller hvis man taper kan det være tungt å skulle gå inn til en slik kamp med en tung kamp dagen før i bena.
Uansett vil nok kroppen være merkbar tyngre etter en sannsynlig hard kamp mot Russland

To Top
X