Hovedsak

VM-favorittene samlet

I helgens Møbelringen Cup har de norske landslagsjentene fått samlet god motstand som også vil gi en pekepinn på hvor de norske jentene står i forhold til de lagene de skal kjempe om medaljer med i VM om to uker.

Både Romania og Russland er sterke kandidater og favoritter til medalje i det kommende VM som arrangeres i Kina fra 5.-20.desember i år.
Sammen med Norge utgjør disse tre lagene de heteste kandidatene til å stå på pallen søndag 20.desember.

Psykisk overtak

Romania og Norge møtes lørdag ettermiddag i Møbelringen Cup. Lagene møttes også i GF World Cup tidligere i høst da Romania stakk av med finaleseieren.
Med denne seieren har Rumenerne psykisk grep på de norske jentene og møter nok til kampen med en stor porsjon selvtillit som et av de få lag i verden som har tatt en seier mot de norske landslagsjentene.

Sist lagene møttes satt Kristine Lunde Borgersen på tribunen med en skade. Hun sitter igjen på tribunen, men som en del av planen til landslagsledelsen.

– Både Tonje og Kristine skal sitte mot Romania. Dette er en del av planen, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Tonje Larsen blir imidlertid sittende på benken og kanskje vi vil få se mer av underholdningsartisten Anja Edin i lørdagens kamp.
Den uredde Anja Edin tok igjen sjansen på å underholde det trønderske publikummet i Orklahallen da hun i fredagens kamp på stillingen 20-20 forsøkte seg med en back-hand som endte i stolpen.

Forbedringspotensiale
I fredagens kamp sluttet landslagssjefen, Thorir Hergerisson, å telle tapte dueller mot Kroatias målvakt.

– Vi har et forbedringspotensiale når det gjelder duellen mot målvakt. Det er bra at vi har noe å rette på, sa landslagssjefen fredag kveld.

Videre samstemte han i at kantene ble litt vel arbeidsløse i mye av kampen fredag. Både i kontra og i det etablerte spillet.
Med både Tonje Larsen på benken og Kristine Lunde Borgersen på tribunen vil vi kanskje se mer til kantspillerne i lørdagens kamp mot Romania.

Camilla Herrem spilte kun en omgang, men satte fire mål i fredagens kamp. Kanskje vi får se mer til landslagets yngste spiller i lørdagens oppgjør mot Romania.

To Top
X