Andre nyheter

VM-billettene går som varmt hvetebrød

Billettsalget til det kommende VM i Danmark og Tyskland januar 2019 er foregått i etapper frem til 2.juli hvor resten av billettene ble frigitt til salg. Dette har resultert i at et nå begynner å bli utsolgt til en del av kampdagene.

De norske håndballgutta er havnet i samme gruppe som Danmark, og skal spille sine innledende kamper i Herning. Dette gjør at det vil bli stor rift om billettene til disse to kampene. Både Norge og Danmark er kjent for å ha god tilslutning av supportere på sine kamper i mesterskap.

På noen av kampdagene er det nå kun ståplasser igjen og man regner med at Boxen i Herning vil bli fylt opp av norske og danske fans. De øvrige lagene i innledende pulje, Chile, Østerrike, Saudi-Arabia og Tunisia, vil neppe trekke de store supportergruppene.

Advarer mot svartebørssalg

Det Danske Håndballforbundet, DHF, går ut med en advarsel om svartebørssalg etter at det er observert billetter til salgs på uautoriserte sider til kraftig overpris.

– Vi opplever dessverre i øyeblikket at vi har fans som har kjøpt billetter på hjemmesider som ikke er autoriserte billetselgere. Jeg må på det kraftigste advare alle og si at man skal kjøpe sine billetter på Ticketmaster i Danmark eller Eventim i Tyskland, hvis man vil være sikker på, at billetten gir adgang til kampene, sier Henrik M. Jacobsen, som er direktør i Dansk Håndbold Forbund, og fortsetter:

– Kjøper man sin billett et annet sted, risikerer man å betale overpris for den. Men enda verre så risikerer man også at billetten er falsk, og dermed ikke gir adgang til kampene. Det er frygteligt ærgerlig, og det er dessverre ikke noe, vi kan gjøre med det.

Sjekk om det er billetter igjen til VM 2019 her

To Top
X