Landslag

VM 2019 Japan: Norge kjempet og vant mot Serbia

Etter å ha hatt en grei start på mesterskapet med enkel motstand i Cuba, og et Slovenia som ga opp halvveis ut i kampen, var det tirsdag klart for Serbia som har vist seg som en sterk motstander i tidligere oppgjør mellom de to nasjonene.

Slurv og personlige feil preget en del av spillet fra start og Serbia fikk ta ledelsen noe som gjorde at Thorir Hergeirrson så seg nødt til å ta lagstimeout i det 14.spilleminutt. Da ledet Serbia 6-4.

Noen kloke ord og inn med Løke og Herrem, så var det raskt balanse i regnskapet. En norsk utvisning ga imidlertid Serbia muligheten til å skaffe seg en to måls ledelse igjen. Håndballjentene klarte å hente inn igjen de to med fullt lag på banen, men var nødt til å se Serbia atter en gang sige foran og i ledelse.

Men, de norske jentene kjempet hardt og med sekunder igjen på kampuret satte de de inn 13-12 målet og kunne gå til pause med en ett måls ledelse.

Etter pausen kom de norske jentene ut på banen mer fokusert og målrettet enn i første omgang. Selv om lagene fulgte hverandre tok de norske jentene mer og mer grep og kontroll over kampen. Noe som gjorde serberne mer og mer frustrert, noe som resulterer i to utvisninger til Serbia i sluttminuttene og deres sjanser til å knappe inn på Norges ledelse svant hen.

Norge – Serbia, VM 2019 Japan
Resultat: 28-25 (13-12)
Player of the match: Stine Bredal Oftedal

To Top
X