Norsk håndball

Vipers tvang Larvik HK ned i knestående

Larvik som er spådd å gå gjennom Postenligaen for kvinner uten de store problemene måtte søndag slite seg gjennom 2 x 30 minutter for å sikre poeng mot Vipers Kristiansand.

– Vi hadde bestemt oss for å være bra idag, men ble overrasket over Vipers idag. De var bedre enn jeg noen gang har sett de, sa Larvik-trener Karl-Erik Bøhn til Fedrelandsvennen etter kamp.

Med sitt store stjernegalleri skulle ikke den norske serien være den store utfordringen for Larvik HK denne sesongen. Og, med Lene Rantala i mål var det det som utgjorde den store forskjellen på en dårlig dag.

Til Østlandsposten uttrykker både Bøhn og Rantala at de ikke er bekymret for de neste kampene.

– Vi har mye å gå på. Den siste tiden har vi trent hardt fysisk, så jeg håper det blir bedre når vi slipper litt opp, sier Lene Rantala til Østlandsposten.

Opp mot maks

I den sørlandske leiren var man imidlertid mer fornøyd enn det både Larviktrener Karl-Erik Bøhn og Lene Rantala var.

– Vi leverte èn omgang som er tett oppunder maks, sa Vipers-trener Peder Langfeldt til Fedrelandsvennen, som var meget fornøyd med lagets førsteomgang.

Etter første omgang stod lagene likt på 12-12, og det var det vel ingen som hadde trodd før kampen startet. Og, selv om det var Larvik HK som igjen stakk av med poengene var Vipers trener Peder Langfeldt en fornøyd mann etter kamp.

– Kampen viser at vi har tatt noen steg. Det er ikke mange som holder Larvik til uavgjort på bortebane, og det er ikke mange som slipper inn kun 26 mål. Vi er fornøyde med det, samtidig som vi vet at vi kan bli bedre, sa Langfeldt etter kampslutt.

Foto: Ken Thomas Topel

To Top
X