Internasjonal håndball

Vipers Kristiansand til Final 4

Vipers Kristiansand tok god kontroll på kampen fra start da de møtte Rostov Don i returmøtet søndag ettermiddag. Med en solid ledelse fra lørdagens oppgjør, var utgangspunktet meget godt før møtet med russerne i deres hule.

Vipers kom godt fra start og det så en stund ut til at Rostov Don ikke var tilstede og forstod alvoret. Det endret seg imidlertid litt utover i første omgang, og russerne spiste seg innpå det norske laget. Med en 7-meter i siste sekund før pause i nettmaskene bak Katrine Lunde, kunne russerne gå til pause med kun ett mål bak, 11-12.

Andre omgang ble etterhvert mer spennende enn mange kunne ønsket. En liten stund var Rostov Don i ledelse og Vipers slet med å sette ballen i det russiske målet. Men, heldigvis lyktes ikke Rostov Don sine taktiske grep like godt i søndagens oppgjør, som de gjorde i lørdagens oppgjør. Vipers klarte dermed å holde avstanden de hadde opparbeidet seg i det første oppgjøret og kunne juble over avansement til sluttspillshelgen Final 4 i slutten av mai, på tross av et uavgjort resultat.

Rostov Don – Vipers Kristiansand, EHF Champions League
Resultat: 23-23 (11-12)

To Top
X