Internasjonal håndball

Vipers Kristiansand i Champions League finalen

Vipers Kristiansand kom godt fra start da de møtte CSKA i semifinalen i kvinnenes Champions League i Budapest lørdag kveld. Med en seks måls ledelse til pause var utgangspunktet meget godt for å sikre finalebilletten.

CSKA ga seg ikke og fortsatte å utfordre nordmennene. Vipers hadde noen mindre gode perioder, men det russiske laget klarte ikke å utnytte sine sjanser godt nok til å ta igjen det norske laget.

Mye av grunnen til at Vipers Kristiansand tok seg til finalen, kan krediteres sørlendingenes stjernespiller Henny Ella Reistad. Årets unge spiller i Champions League viste atter en gang sine kvaliteter og stod for ni av de norske målene.

– Det er utrolig deilig, men blir litt for tett i 2.omgang. Veldig fornøyd med at vi vinner. Skal bli deilig å spille finale, sier Ole Gustav Gjekstsad etter kamp.

Vipers Kristiansand møter franske Brest i finalen. Det franske laget slo ut forhåndsfavorittene Györ i en thriller av en semifinale som til slutt var nødt til å avgjøres med straffekastkonkurranse.

Vipers Kristiansand – CSKA – semifinale Champions League kvinner
Resultat
: 33-30 (18-12)

To Top
X