Norsk håndball

Vilje og innsats ga Njård seier

Jubel hos vertene
– Vi vant på innsats, vilje og glede i dag, det var rett og slett ikke i våre tanker at vi skulle tape – sa banens beste, Njård sin målvakt Alma Hasanic, etter seieren i kveld over Gjøvik/Vardal.

Bortelaget fra Oppland åpnet best og ledet 0-2 etter snaut to minutter i Njårdhallen, før hjemmelaget tok helt over og vant fortjent 23-19 etter å ha ledet 14-7 til pause. Forsvaret og målvaktspillet var meget bra mot tafatte Mjøs-jenter som aldri fant ut av Njård sitt forsvar eller den meget gode sisteskansen til Oslo-laget.

Njårdtrener storfornøyd
Gjøvik/Vardal virket veldig tamme og har et stykke til den fine formen de viste før jul, men hos Njård har de styrket troen på fornyet kontrakt.

– Riktignok vant Vipers relativt enkelt mot Levanger i dag, men jeg tror det står mellom oss og dem om kvalikkplassen. I tillegg regner jeg med at vi minst må slå Vipers hjemme, samt at vi må vinne mot Stabæk og Gjerpen for at vi skal klare den plassen. Mulig vi må ha flere poeng enn det også, men hvis vi spiller som i dag skal vi klare det – sa en fornøyd Njård-trener Dalibor Sedjak etter kampen.

Bedring hos gjestene etter pause

Gjøvik/Vardal kom seg noe i andre omgang, men jentene fra Oslo vest rodde det hele i land uten å virkelig bli satt på noen stor prøve. På det nærmeste var Gjøvik/Vardal fire mål bak og det var en gjeng Oslo-jenter som gliste fra øre til øre etter kampen, med to viktige poeng i lomma.

Kampfakta:
Njård – Gjøvik/Vardal
, Njårdhallen, Oslo
Resultat: 23-19 (14-7)

Toppscorer Njård: Oda Johanne Stokstad Brødholt 5 mål

Toppscorer G/V: Marte Markås Mellingen og Ingrid Strand begge 4 mål

To Top
X