Norsk håndball

VIF Håndball spiller i Postenligaen neste sesong

I oppgjøret mellom Falk og opprykksjagende VIF håndball ble det en tett og ujevn kamp.

Det var en kamp preget av nerver. Mange personlige feil og ingenting tydet på at dette var en kamp for andre enn spesielt interesserte.

Mye dårlig spill fra begge lag og masse nerver. Det kunne se ut som begge lag var redde for å rykke ned i stedet for at det ene laget fra sikret ny plass i 1.div og det andre spilte om opprykk.

Til slutt skilte det ett mål i hjemmelaget, Falk, sin favør, 25-24.

Etter kampslutt brøt jubelen løs fra VIF-spillerne som hadde hørt at Oppsal hadde hjulpet de til opprykk etter at de ikke hadde klart å avgjøre det selv i Horten.

Det ble elleville scener nede på banen, og klanen som hadde møtt opp med over hundre tilreisende feiret med bengalske lys og rop som virket varmende på en nøytral tilskuer. Stemningen i hallen var helt ubeskrivelig og Falks speaker gjorde den ikke noe dårligere med å spille VIF sin spesielle sang: «Vålerenga kjerke»

Bohemene og de utrente spillerne fra Oslo øst hadde klart det utrolige og rykket opp til Postenligaen.

Men, det som ble vist på banen mot Falk holder langt ifra til å kunne yppe seg i den øverste divisjonen.

– Vi spiller ræva, men likevel klarer vi det. Men nå må vi våkne for dette blir veldig tøft for oss. Men, vi gleder oss, var Vålerengatrener Kent Staahle sin kommentar til Handballmagasinet.no etter kampslutt i Horten.

Et Vålerenga slik det ser ut i dag skal slite hardt med å klare seg i den øverste divisjonen, og ytterligere forsterkninger må nok på plass.

Om klubben vet hva de går til vil kun tiden vise, men det er et stort hopp for klubben som nå fullender trippelen for VIF som har lag på øverste nivå i alle de tre store lagidrettene i Norge.

To Top
X