Norsk håndball

VI TIPPER TABELLEN: Postenligaen kvinner 5.-8.plass

I går tippet vi hvem vi tror ender nederst på tabellen i Postenligaen kvinner denne sesongen. I dag ser vi på hvem vi tror kommer til å havne midt på tabellen.

5.plass – Nordstrand
Har et veldig ungt lag med rutine i Else Marthe Sørlie Lybekk og Arnhild Holmlimo. Har svingt mye i prestasjonene i oppkjøringen og kommer helt sikkert til å gjøre det gjennom sesongen også.
Har innledet et samarbeid med Bækkelaget som blir veldig spennende og viktig for å skape et topplag i Oslo på sikt. Kommer til å være et kontringslag med Suvdal, Mordal og Kurtovic i spissen. Også spennende med ny dansk trener, Jens Steffensen som sist sesong trente Skive i dansk 1.divisjon.
Årets profiler: Else Marthe Sørlie Lybekk og Lillann Eeg Kjærnsmo.

6.plass – Vipers Kristiansand
Imponerte i sluttspillet forrige sesong med finaletap mot Larvik.
Har styrket bredden i stallen før sesongen og spesielt Veronica Kristiansen (Mjøndalen) skal man se veldig opp for! Kommer til å vinne mange kamper også denne sesongen på sitt tøffe 3-2-1 forsvar.
På hjemmebane kan de skape problemer for alle bak Larvik og Byåsen. For å kjempe om bronsemedaljer må nok angrepsspillet forbedres.
Årets profiler- Veronica Kristiansen og Ingunn Birkeland.

7.plass – Levanger
Hadde en tøff sesong i fjor og holdt plassen gjennom kvalifiseringsseier mot Sola. Var mye støy rundt den italienske treneren og nå skal en islending styre skuta i Levanger.
Vi tror de får en bedre sesong enn i fjor og særlig på hjemmebane vil de være tøffe.
Sara Andersson ga seg egentlig etter forrige sesong, men ombestemte seg etter noen måneder. Det kan nok være viktig for klubben. I tillegg har landslagsaktuelle June Andenæs utviklet seg til å bli en sentral brikke.
Årets profiler: Sara Andersson og June Andenæs.

8.plass – Njård
Holdt seg greit i sin debutsesong i eliten. Har mistet Nora Mørk til Larvik i tillegg til begge målvaktene. Har fått inn Alma Hasanic (Nordstrand) og Ingvild Flovik (Stabæk) som blir sentrale.
Har ikke imponert i oppkjøringen. Har særlig slitt med det offensive spillet. Vi tror de tar siste plassen i sluttspillet.
Årets profiler: Alma Hasanic og Mari Loe.

To Top
X