Norsk håndball

Vi tipper 5.runde for postenligaen kvinner

Det er klart for en ny runde i Postenligaen for kvinner og vi har tatt en kikk på runden. Med disse tipsene håper vi å kunne hjelpe deg litt på vei når du setter sparepengene dine på ukens kamper på oddsen.

Nordstrand og Tertnes er ute og spiller i europa. De vil derfor avvikle sin kamp på et senere tidspunkt.

Larvik – Gjøvik/Vardal
Helgens største favoritt selv om det er et overraskende toppoppgjør hvis vi ser på tabellen. Lag nummer en mot nummer tre. Larvik har imponert stort og ingen savner «Linka» når Linn Sulland og Nora Mørk har slått ordentlig til.
Gjøvik Vardal har tre seire på fire forsøk, men alle seirene har kommet på hjemmebane mot lag fra midten og ned. Vi tror de kommer til å dale på tabellen og i Larvik kommer det til å bli et stortap. Vi er ikke overrasket om Bøhns jenter vinner med mer enn 15 mål.

Handballmagasinet.no’s  tips: H – Spill på kampen hos – NordicbetUnibetBetsson

Njård-Storhamar
Storhamar har det mest varierende laget denne sesongen. Uavgjort borte mot Byåsen ble fulgt opp av et skuffende cuptap mot Vipers Kristiansand (Våg) på onsdag. Men, kvalitetene i laget er vi ikke i tvil om.
Det nærmer seg comeback av storskytteren Duda også. Skal de ikke havne for langt bak i kampen om tredjeplassen må Njård beseires i Oslo.
Også Njård har variert mye med stortap mot Gjøvik/Vardal og borteseieren mot Vipers Kristiansand (Våg) som ytterpunktene. Njård slo Storhamar i begge oppgjørene sist sesong, men vi tror Hamarjentene tar med seg to poeng hjem fra Oslo på søndag.

Handballmagasinet.no’s tips: B – Spill på kampen hos – NordicbetUnibetBetsson

Selbu-Levanger
Et lite lokaloppgjør mellom to lag som har fått en anstendig start på sesongen. Begge står med fire poeng på fire kamper og vinneren av denne kampen vil få en god luke ned til streken.
Selbu imponerte stort i forrige kamp da de sensasjonelt slo Tertnes på bortebane. Hjemme i Selbuhallen er ”Selbudrekin” vanskelig å slå og vi tror de fortsetter den gode trenden i lokaloppgjøret.
Levanger har i tillegg slitt litt med småskader på Sara Andersson og Hege Hov. Begge stod over da de tapte 33-16 mot Byåsen i cupen onsdag.

Handballmagasinet.no’s tips: H – Spill på kampen hos – NordicbetUnibetBetsson

Gjerpen-Våg
Gjerpen startet med minus tre poeng på grunn av økonomiske problemer og var nok avhengig av en god start for å få heng på lagene foran. Det har de ikke fått. Fire strake tap og seks poeng opp til streken gjør framtiden utrolig vanskelig for Skiensklubben. Sist runde ble det et knepent tap borte mot Gjøvik/Vardal.
Vipers Kristiansand (Våg) har også slitt i sesonginnledningen, men vi tror vendepunktet kom på onsdag. Da slo de ut Storhamar i cupen. Da burde også Gjerpen være en overkommelige motstander.
Vi tror på borteseier, men ingen kalassifre.

Handballmagasinet.no’s tips: B – Spill på kampen hos – NordicbetUnibetBetsson

Byåsen-Stabæk
Byåsen gikk på et poengtap hjemme mot Storhamar og har ikke rå til flere krumspring hvis de skal utfordre Larvik i gullkampen. De imponerte stort i kvalifiseringen til Champions League forrige helg. Så tankene til spillerne var nok muligens litt tidlig på de kampene.
De overkjørte Levanger i cupen på onsdag og vi tror Stabæk lider samme skjebne søndag.
Bærumsjentene har en grei start på sesongen og imponerte stort da de slo Nordstrand i serien, men tapte revansjeoppgjøret i cupen på onsdag.
Vi tror Byåsen fort vinner med over 15 mål.

Handballmagasinet.no’s tips: H – Spill på kampen hos – NordicbetUnibetBetsson

To Top
X