Norsk håndball

– Vi skal være best i landet

Med disse ordene satte markedsansvarlig Tove Henriksen standarden for årets kick-off for Byåsen Håndballklubb.

I tradisjon tro inviterte Byåsen Håndballklubb sine sponsorer og presse til Kick-off før 2012/2013 sesongen.  Først ute på talerstolen for kvelden var styreleder Svein O. Berg med presentasjon av Byåsen sitt arbeid så langt før sesongen, før daglig leder Torbjørn Balstad og Valery Putans tok over ordet.

Champions League det store målet

Sammen presenterte Balstad og Putans Byåsen sin mål for sesongen. Det største målet var selvfølgelig og kvalifisere seg til CL-spill, hvorpå en tittel i Norge sto som neste mål.

– Selvfølgelig skal det være Champions-League spill i Trondheim, sa en meget engasjert trener Putans.

Så langt i sesongoppkjøringen har Byåsen hatt en felles sportslig plan som jentene og trenerteamet satte seg rett etter sesongslutt for 2011/2012 sesongen. De har i løpe av sommeren økt det fysiskenivået sitt flere hakk fra fjoråret og stiller bedre forberedt til denne sesongen en fjorårets.

– Vi fikk en liten nedtur i juni med et par skader, bl.a. Marie Henriksen sin korsbåndskade, men vi forsatte den gode treningen vår, sa en meget fornøyd trener Putans.

Byåsen trener Valery Putans presenterte årets mål for klubben. Foto: Håvard Loeng

Fikk testet spillerne

Byåsen deltok også i år i en turnering i Tyskland der flere av de beste europeiske storlagene var med. Selv om de var regjerende mestere, var ikke målet i år å vinne, men å få testet de nye spillerne i klubben og få til samspillet innad i gruppa.

– Vi har en stall på 17 spillere, 2 av disse er langtidsskadet, men vi mener at dette laget er mye bedre enn fjorårets, sa daglig leder Torbjør Balstad, før han ga ordet igjen til Putans.

Byåsen går nå inn i 11 tøffe uker, med totalt 20 kamper som er fastsatt. Går de videre i CL kommer det også 3 kamper til inn i programmet.

– Vi er bedre trent, så jeg ser ikke dette som noe problem, var det Putans hadde å si om de kommende ukene.

Skal utfordre Larvik

Allerede i 6. runde møtes Byåsen og Larvik i  Trondheim Spektrum. På spørsmål fra Balstad, mente Putans at dette kunne være en stor fordel for klubben.

– Vi skal være på topp, både fysisk og psykisk. Vi har forhåpentligvis hatt mange gode kamper både i CL kvalifiseringa og i den hjemlige serien i bakhodet når vi får Larvik på besøk, sa en meget positiv Putans.

Videre gikk kvelden med til å presentere klubbens nye hovedsponsor, Rema 1000, som også var klar over at de hadde gått inn i klubben, slik at de kunne få midler til å utfordre Larvik og til å bli Norges beste håndballag.

– Vi skal ta tilbake, ikke bare seriegullet i fotball, men også gullet i Postenliagen, sa en meget engasjert Vidar Riseth, som var Rema 1000 sin talsmann for kvelden.

Klare for kamp

Byåsenjentene brukte videre kvelden til å vise frem sine nye drakter. De fremmøtte sponsorene fikk også presentert Byåsen sine tre nysigneringer for sesongen, Sara Andersson, Jenny Grøtan samt Teodora Tomac. Også Byåsens støttespillere fikk komme frem for å si sine ord og forventninger til jentene. Kvelden ble avrunda av at Balstad tok en prat med Byåsens sine tre OL-gull vinnere Camilla Herrem, Tonje Nøstvold og Ida Alstad.

– Det eneste som mangler er seier i den norske ligaen, sa Nøstvold, som fra før har to OL-gull, et VM-gull og fire EM-gull.

Avslutningsvis takket Balstad for oppmøte og det var ingen tvil om at Byåsenjentene virkelig var klare for kamp og for å gi Larvik en skikkelig kamp om gullet i Postenligaen.

 

 

To Top
X