Landslag

Vi gjør oss klar for adventstid og mesterskap

Heidi Løke satte seks mål i kvalifiseringskampen mot Kroatia og passerte dermed 700 mål for landslaget.

Da er vi atter en gang kommet til den tiden på året hvor vi nærmer oss jul, og med den adventstid med kvinnenes mesterskap som høydepunktet.

I år har våre håndballjenter reist langt østover og landet i Japan. Her skal det kjempes om VM-medaljer, og forhåpentligvis det gjeveste av dem alle, gullmedaljene.

Norges tropp er på plass og har allerede fått spilt sine oppkjøringskamper før mesterskapet braker løs lørdag 30.november.

Kveldskamper i Japan – på dagtid i Norge

Etter at den norske troppen har forflyttet seg over flere tidssoner vil de norske kampene gå på dagtid norsk tid, selv om de spilles sent i Japan. Så vi vil tro det blir en del utvidede lunsjpauser rundt i de norske kontorer og møterom.

Først ut på programmet står Cuba lørdag 30.november. Kamptidspunktet vil være kl.12.30, noe også de andre kampene i det innledende gruppespillet vil være.

Norges kamper:

Lørdag 30. november: 
Kl. 1230 (2030 lokal tid) Norge – Cuba
Mandag 02. desember:
Kl. 1230 (2030 lokal tid) Slovenia – Norge
Tirsdag 03. desember:
Kl. 1230 (2030 lokal tid) Norge – Serbia
Torsdag 05. desember:
Kl. 1230 (2030 lokal tid) Norge – Angola
Fredag 06. desember:
Kl. 1230 (2030 lokal tid) Nederland – Norge

Norge er favoritter

Den norske troppen har hatt store utskiftninger før dette mesterskapet, og det var lenge usikkert om veteranen Heidi Løke også var ute av spill før dette mesterskapet.
Da beskjeden om at Heidi Løke var klar for spill igjen var det mange som pustet lettet ut, da Norge med Heidi Løke på laget har et ekstra gir i angrep.

En annen viktig spiller er Norges sjef på banen, Stine Bredal Oftedal, som styrer spillet med fast hånd og har bygget seg en god porsjon erfaring fra høyeste nivå i klubbhåndballen og ikke minst har en del mesterskap med i bagasjen når hun nå skal gjøre sitt beste for å lede Norge til nye medaljer.

For selv om det har vært store utskiftninger er Norge fortsatt en av favorittene til å reise hjem til jul med gull i bagasjen.

To Top
X