Hovedsak

Verdens beste Løke

heidi_lokeHeidi Løke gjorde 25 av Larvik HK sine 74 mål i semifinaleduellen mot Gjerpen i Cupwinners Cup.

– Verdens beste strekspiller, sier trener Karl Erik Bøhn.

Noen konklusjon i den påstanden skal vi være forsiktig med å trekke. Men 100 % uttelling på lørdagens 13 skuddforsøk, og tilnærmet det samme med 12 mål i søndagens kamp, sier litt om ferdighetene til Løke. En utelling som strengt tatt er vanskelig å matche.

Bøhn så sine elever ta hjem finaleplassen i CWC med sammenlagt 74-43 i de to kampene mot Gjerpen denne helgen. 37-20 i Skienshallen lørdag ble fulgt opp med 37-23 i søndagens oppgjør i Bergslihallen, og Larvik HK spiller dermed sin andre finale i CWC på to år.

Det ble aldri spennende i semifinaleoppgjørene. Gjerpen hang med til et kvarter var spilt i 1.omgang i første kamp i Skienshallen. Derifra og ut var Larviks maskineri overlegent i alle deler av spillet. Gjerpen-trener Knut Ove Joa sa da også i pausen i første kamp at fokuset alt var flyttet mot sluttspillet her hjemme.

Motstandere i årets finaler 9./10.mai med retur 16./17.mai blir Anja Andersen og Cecilie Legangers FC København. Kamprekkefølge og eksakte datoer avgjøres senere. Larvik HK er regjerende mestere i Cupwinners Cup etter triumfen mot rumenske Rulmentul Urban Brasov i fjor.

Vinner LHK i år blir dette lagets tredje topplassering i CWC.

To Top
X