Ledige trenerstillinger

Vang Håndball på Hamar søker ny hovedtrener til jenter 16

Vang Håndball Hamar er en av to håndballklubber i Hamar med cirka 160 medlemmer. Vi har spillere fra 5 år og opp til 16 år. Klubben er en ren breddeklubb, men vi har fokus på kvalitet og utvikling på trening. Klubben har et godt renomme i region Innlandet og vi jobber målrettet for å bidra til å utvikle håndballen i lokalområdet.

Gruppen vi nå søker ny trener til består pr i dag av 21 spillere født 2002 (3 stk.) og 2003 (18stk.)

Våre ambisjoner er todelt. Utvikling av spiller og utvikling av lag.

Det vi setter høyest er å utvikle spillernes ferdigheter slik at de kan tilegne seg egenskaper til å drive dette videre til det nivået de selv ønsker.
Det er også satt ambisjoner om hva vi ønsker å oppnå som lag, både regionalt og nasjonalt, hvor spill i Bring serien sesongen 2019/20 er en målsetning.
Vi søker nå etter ny hovedtrener som sammen med dagens trenerteam kan dra laget videre de neste årene. Dagens hovedtrener har vært trener for gruppa siden de var 7-8 år. Hun sammen med klubben ønsker å få inn nye impulser, men ønsker å fortsette i en hjelpetrenerrolle.

Ønsker du å jobbe i team med dedikerte trenere og en klubb som har erfaring med å legge til rette for utvikling, med korte tjenesteveier og lite «byråkrati»? Da er dette trenerjobben for
deg.
Vi søker en trener som har verdier som er i samsvar med klubbens egne verdier. Om du har lang fartstid som trener eller er fersk i faget så er det viktigste for oss å finne riktig person for jobben.

«Utvikling gir resultater – resultater gir ikke alltid utvikling»

Oppstart ønskes til sesongstart 2018/19. Lønn etter avtale.

For mer spørsmål ta kontakt med sportslig leder Christian Lie. Tlf: 47 66 06 42 eller epost: sport@vanghl.no

To Top
X