Ledige trenerstillinger

Vålerenga Håndball søker trenere

Vil du være med på noe som er større enn ”bare” håndball? I Vålerenga er vi en familie, som bygger opp og gjør hverandre gode. Håndballgruppa har nesten 400 aktive medlemmer, og lag i nesten alle årskull og klasser.

Vi er på utkikk etter trenere som klarer å se det store bildet. Der fremtidsrettet jobbing, kombineres med lek, tillit, kvalitet og positivitet. Klubben ønsker å bygge et solid og godt trenerforum, der den røde tråden i klubben skal være en offensiv og morsom håndball, der kvalitet skal synes.

Vi kan tilby en klubb med stolte tradisjoner. Håndballgruppas røtter strekker seg tilbake til 1940! Med en visjon om å være best i byen, krever det også at våre trenere ivaretas og gis rom til utvikling. Vi stiller opp og bidrar til at du som trener vil få det påfyllet av kompetanse du måtte trenge. Våre mange lag strekker seg fra loppetassen til J/G 16, junior og senior på både dame og herresiden.

Vi har en sunn økonomi, som vil gi rom for framtidsrettet tenkning. Du vil få ansvaret for en årsklasse, der du skal bygge opp en langsiktig plan, sammen med spillere og foreldre på linje med sportslig plan i klubben.

For ytterligere informasjon om stillingene kan du kontakte Adrian Salihu på 46946879.

Kortfattet søknad og CV sendes til adrian.salihu@gmail.com


To Top
X