Andre nyheter

Ut av sofaen for å se håndball

Håndball og økonomi ser ut til å være to ting som ikke går så godt sammen i skandinavia. Flere av de store klubbene sliter økonomisk og vi har denne sesongen sett store skandinaviske klubber som Viborg og Larvik HK være truet med konkurs.

Larvik HK kan jo nesten sies å være håndballens svar på Manchester United. En klubb med store stjerner, et stort apparat rundt seg og mange kommersielle baller i luften. Nå var det til slutt ballene på lekelandet som til slutt skulle vise seg å være tungen på vektskålen for Larvik HK.
Det er tydeligvis viktig å skille på lekeballer, og det å leke med ballene hvis økonomien skal være sikret.

Hva nå? Hva skjer med Larvik HK? Stallen skal krympes og de sportslige ambisjonene skal bestå. Det er de nesten nødt til skal de klare å bygge opp en ny sunn økonomi.

Med en sunn styring av klubben og utvikling av kjerneproduktet, så skal det være mulig å få til sorte tall på bunnlinjen. Men, det kommer til å koste masse innsats både på og utenfor banen.

At Larvik består er jeg ikke i tvil om, og jeg er heller ikke i tvil om at det vil komme flere økonomiske kriser i både norsk og skandinavisk håndball.
Løsningen er relativ enkel. Du og jeg må komme oss ut av sofaen, fylle opp tribunene og benytte oss av tilbudene klubbene har.

To Top
X