Internasjonal håndball

Ungarske Erd siste hinder for Storhamar for spill i EHF Cup

Storhamar beseiret Byåsen i 2.runde i kvalifiseringen og er klar for 3.runde, som er siste hinder, i kvalifiseringen for EHF Cup. På motsatt banehalvdel står ungarske Erd.

Allerede i november, rett før det blir stille i serien da vi går inn i en landslagspause for klubblagene, skal det avgjøres hvem av de to lagene som får plassi EHF Cup. Oppgjørene skal spilles i helgene 10.-11.november og 17.-18.november.

Erd kommer inn i kvalifiseringen i denne runden. Laget deltok i EHF Cup i sesongen 2016/2017, så de vet hva de går til.

Mange norske spillere i aksjon i EHF Cup

Danske Herning-Ikast Håndbold med de norske spillerne Helene G. Fauske, Tonje Løseth og Stine Skogrand, skal møte SCM Ramnicu Valcea fra Romania.
Danskene kan også skilte med Team Esbjerg i spill for plass i EHF Cup hvor det er en hel koloni med norske spillere. Det danske topplaget har med seg norske Rikke M. Granlund, Kristine Breistøl, Marit R. Jacobsen, Sanna Solberg og Vilde Mortensen Ingstad som skal møte Paris 92, tidliger Issy Paris, hvor Hanna Bredal Oftedal til daglig spiller.
Enda et dansk lag fra Jylland, Viborg HK, hvor Moa Høgdahl spiller skal møte ZORK Jagodina fra Serbia.
Fra Jylland forflytter vi oss østover til Sjælland hvor vi finner det fjerde danske laget med nordmenn som skal delta i kvalifiseringskamper til EHF Cup. Nykøbing Falster Håndbold med med Sakura Hauge i mål skal møte H 65 Höörs HK.

Tor Odvar Moen har kommet seg godt igang i Ungarn, og med sitt lag Siofok KC skal han sammen med Silje Solberg møte russiske Handball Club Lada.

To Top
X