Landslag

U20-jentene spiller VM-finale

De norske U20-jentene tok seg fredag til finale i det pågående VM i Ungarn. Med seier 30-23 over Russland var det stor jubel og klart for finale.

Tid for revansje

Det har blitt en lang seiersrekke for de norske U20-jentene under VM i Ungarn. Både Brasil, Montenegro, Portugal, Island, Frankrike og nå her til slutt Russland har måtte gå av banen etter at de norske jentene har beseiret dem. Til nå er det kun Ungarn som har kunne tukte de norske jentene, noe de gjorde i det innledende gruppespillet hvor Ungarn vant med åtte mål 35-27.

Nå møtes de to for en andre kamp under mesterskapet, men nå er det gullet det skal spilles om. Nå skal det gode forsvaret settes og nervene legges igjen i garderoben. Akkurat slik det ble gjort mot Russland i semifinalen.

– Dette er vi kjempefornøyd med. Det var en bunnsolid kamp. Fra vi lå under 3-5 etter ti minutter synes jeg vi var veldig bra. Nå gleder vi oss til en VM-finale lørdag. Det er det ikke så mange ganger folk får lov til å oppleve, så det skal vi glede oss over, sier Geir Oustorp i trenerteamet til handball.no.

To Top
X