Internasjonal håndball

Torbjørn Bergerud til danske GOG

Torbjørn Bergerud | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Norges landslagsmålvakt, Torbjørn Bergerud, skal i sesongen 2021/2022 spille for danske GOG. Foreløpig er det på en ett års kontrakt nordmannen har signert for den danske storklubben.

– I GOG er vi meget stolte, og vi er fantastisk glade for, at vi kan tilknytte et så stort internasjonalt toppnavn til klubben. Det vitner om, at vi blir anerkjent blant de beste spillere i verden som topplag på nasjonalt plan, og at klubben også har et godt navn i Europa. Avtalen er kommet i stand i godt samarbeide med CHJ Management, sier GOG-direktør Kasper Jørgensen om kontrakten.

Bergerud er ikke helt ukjent med dansk håndball etter å ha spilt for TTH, Team Tvis Holstebro, i to sesonger.

Nå blir det en tredje sesong i dansk håndball, noe nordmannen ser frem til.

– GOG er en klubb, som spiller hurtig og god håndball, og jeg er sikker på, at det kan være med på å utvikle meg som spiller. Dessuten er GOG blant topplagene i Danmark, og det var viktig for meg å komme til en klubb, som skal spille om titlene. Jeg synes, at troppen ser meget sterk ut, og GOG har alle muligheter for å spille om gullet, sier Bergerud om overgangen til den sydfynske klubb, hvor han også ser frem til å spille på hjemmebane.

– Det er en liten og kompakt arena, hvor tilskuerne kommer meget tett på. Det gir en god ramme omkring kampene, og jeg har alltid synes, at det var gøy å spille i Gudme, avslutter Torbjørn Bergerud som først skal avslutte sesongen i tyske Flensburg Handewitt.

To Top
X