Norsk håndball

Tonje Larsen forlater Larvik HK og blir hovedtrener i Flint IL

Tonje Larsen, Larvik HKs assistenttrener, forlater Larvik HK til fordel for hovedtrenerjobb i Tønsbergklubben Flint IL.

Flint sitt damelag spiller i 1.divisjon, men ligger i fare for å rykke ned i 2.divisjon om de ikke får snudd skuta og klarer å holde seg i divisjonen.
Til Tønsberg Blad forteller Tonje Larsen at det ikke er avgjørende om det er 1.divisjon eller 2.divisjon Flint er i for å ta jobben.

– Tønsberg har alltid vært byen for meg. Det er her jeg har bodd, selv om jeg har spilt og jobbet i Larvik. Jeg har ingen planer om å flytte herfra med det første, forteller Tonje Larsen til tb.no

Det er ingen hvem-som-helst som overtar Flint IL sitt damelag. Tonje Larsen har en erfaring uten sidestykke her hjemme i Norge. Hun har et hav av medaljer og pokaler fra OL, VM, EM, Champions League, NM og en rekke med seriemesterskap med Larvik.

At 100-åringen Flint IL får en trener med masse erfaring er helt sikkert. Noe som er mer usikkert er om Tonje Larsen forlater en «synkende skute» eller om hun er en del av planen for å redde Larvik HK. Larvik står uten spillekontrakter for neste sesong, og det hersker stor usikkerhet om klubben fortsatt er med neste sesong.

To Top
X