Norsk håndball

To poeng sikret plass på øvre halvdel av tabellen for BSK/NIF

Johannes Hippe jubler etter scoring

BSK/NIF sikret seg lørdag to viktige poeng for å sikre seg en plass på øvre halvdel av tabellen da de slo ØIF Arendal hjemme i Nordstrandshallen.

Det var en fornøyd BSK/NIF-trener, Michael Rehnquist, som etter kampen roste innsatsviljen til laget sitt etter 26-23 seieren.

– Jeg tror ikke jeg har sett en så bra innsats av gutta noensinne som jeg så i dag, kunne den spillende treneren fortellet til Handballmagasinet.no rett etter kampslutt.

I en heller målfattig kamp var det nok av dueller og begge lag både tok og fikk juling i taklingene. For det var mest forsvarsspillet og målvaktspillet som var verdt billettpengene for de 743 fremmøtte tilskuerne.
Angrepsspillet ble heller tamt, mye på grunn av at begge lag var flinke til å nøytralisere hvert lags skyttere.

Hjemmelagets Johannes Hippe, som nylig ble tatt ut på landslaget, var meget anonym da ØIF Arendals Eirik Heia Pedersen gjorde en glimrende jobb i å nøytralisere det unge talentet. Hippe kom imidlertid mer inn i spillet mot slutten av kampen og viste der hvorfor Robert Hedin har tatt han med i troppen som reiser til Sverige i begynnelsen av desember.

En annen som har landslagserfaring er ØIF Arendals Andre Jørgensen. Heller ikke han fikk satt sitt preg på kampen osm man kunne forvente, og igjen skyldtes det et godt stykke arbeid fra forsvarsrekka til BSK/NIF.

Kampens beste
Mye av grunnen til at det ikke ble flere mål på måltavlen kan tilskrives de to lags målvakter. I begge ender stod det rutinerte og gode målvakter, Sven Erik Medhus og Emil Jungman, som begge også ble kåret til banens beste, som leverte praktredninger på rekke og rad.

Show og moro

Mye av grunnen til at det var en full idrettshall lørdag ettermiddag kan sannsynligvis tilskrives at Henrik Elvestad, fra TV2s Golden Goal, var tilstede og skulle debutere i Postenligaen.

Tidligere i uken var han og trente sammen med laget og man fikk allerede da et innblikk i at Elvestad sannsynligvis ikke kom til å tilføre store sportslige verdier til kampen.
Elvestad fikk spilletid i begge omganger og i løpet av de snaue fem minuttene totalt ble det ingen avslutninger på moromannen til trener Michael Rehnquists store glede.

– Jeg er mest fornøyd med at han ikke gjorde noen store feil eller pådro seg noen dumme utvisninger, sa trener Rehnquist etter kamp.

KAMPFAKTA:
BSK/NIF – ØIF Arendal, Nordstrandshallen
Resultat: 26-23 (11-12)
Utvisninger: BSK/NIF 2 x 2 min, ØIF 2 x 2 min
Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo
Tilskuere: 743

BSK/NIF
Emil Jungman, Per Egil Riddervold, Henrik Eriksen (10), Henrik Rosenkvist, Anders Tverdal (1), Erlend Egeland (2), Jakob Heian Ringdal (5), Johannes Hippe (3), Fredrik Bjølgerud, Emil midtbø Sundal, Henrik Elvestad, Christian O’Sullivan (1), Simen Strømberg (1), Michael Rehnquist (3)

ØIF Arendal

Sven Erik Medhus, Adin Sehovic, Knut Mrtin Johansen (1), Terje Østerhus (5), Knut Inge Jørgensen (1), Håvard Augensen (3), David Svenningsen, Sondre Paulsen (4), Anders Vellene, Ole Hannestad, Eirik Heia Pedersen (3), David Rui (4), Tor Inge Heia, Andre Jørgensen Hofstøl (2)

To Top
X