Andre nyheter

Tine Stange langtidsskadd

I kampen mot Njård gikk Larvik HKs Tine Stange av banen med en skade i tommelen. Denne har nå vist seg å være såpass alvorlig at hun blir ute i lengre tid.

– Tine Stange pådro seg en leddbåndskade på innsiden av sin venstre tommel i kampen mot Njård sist søndag. Båndet som ble skadd ligger slik til at skaden ikke leges uten kirurgisk behandling. Tine blir derfor operert 3. oktober. Etterbehandlingen består av 3-4 uker med gips, og vi må regne med at hun også trenger en kort periode etter dette før hun er klar for håndballspill igjen, antakelig i løpet av 8-10 uker, kan fysioterapeut Krister Næss konstatere.

Tine Stange har de siste sesongene vokst seg til å bli en av de store profiler på bakspillerplassen, og nå var hun på vei til å etablere seg godt i Larvik HKs bakrekke også. Med flere bakspiller ute var det mer ansvar og spilletid på den hardtskytende Ramnesjenta.

– Det passet veldig dårlig akkurat nå. Hadde gledet meg til Champions League og å få vist meg frem der, så dette er kjipt. Nå får jeg bare håpe at det går på rekordtid å komme tilbake igjen på banen, sier Tine Stange.

To Top
X