Andre nyheter

Tine Stange er gravid

Tine Stange

larvik hk tine stange

Atter en Larvikspiller venter barn. Tine Stange er gravid med termin i midten av desember.

Tine Stange er satt ut av spill etter at hun i januar igjen skadet seg. Denne gangen var det kneet og Stange hadde nok ikke vært klar for spill før ut på nyåret uansett.

– Vi er veldig glad og fornøyd. Det er kanskje ikke optimalt i forhold til opptreningen av kneet, men likevel noe å glede seg over når det er så lang tid til jeg kan spille igjen. Det er masse håndballting å glede seg til etter fødselen, sier Tine Stange.

Tine Stange går inn i sin tiende sesong i Larvik og ble enig om ny treårskontrakt i februar.

Bakspilleren ødela det meste i høyre kne i slutten av januar. Da hadde hun nesten akkurat kommet tilbake etter en leddbåndskade i tommelen og var sårt savnet i et Larvik-lag med flere bakspillere ute. 19. mars ble hun operert. Nå er fokus på å bli frisk og samtidig nyte tiden som kommer.

– Det blir spennende å se hvordan det går med opptrening av kneet utover i graviditeten, man vet jo ikke hvordan det blir. Det får jeg ta litt etter hvert. De første tre månedene har gått bra, jeg har vært i fin form og trent helt normalt, uten problemer.

– Njård var motstander både da jeg skadet tommelen og kneet. Jeg tror jeg må droppe og spille kamper mot dem, sier Tine spøkefullt.

To Top
X