Hovedsak

Thorir Hergeirsson: det blir en fin løpsøkt

Det er lørdag og solen forsøker å presse seg gjennom smog og skyer her i Suzhou. Det er ikke minst første spilledag i VM.

De norske håndballjentene møter Japan som de ikke har møtt siden 2003. Et lag som rett og slett ikke er veldig kjent for de norske håndballjentene og trenerteamet. Det er derfor blitt en del tid med video hvor de har fått et godt overblikk over hva som venter de norske jentene i åpningskampen.

Mye løping
Japan er kanskje ikke noen stornasjon innen håndballen, men de har noen lure kombinasjoner som man fort kunne gått på om man ikke hadde sett det på video først.

– Japanerne er hurtige, kontrer mye og spiller veldig offensivt forsvar. Ganske likt Korea, forteller landslagssjefen Thorir Hergeirsson.

Dette betyr at de norske jentene kommer skikkelig i gang og får opp pulsen i denne kampen skal vi tro landslagssjefen og de få videoklippene de viste frem til pressen fredag ettermiddag.

– Det blir en fin løpsøkt, bedyrer landslagssjefen.

For Japan er et lag Norge skal slå med 10-20 mål. Nylig tapte Japan med 10 mål mot Sverige i en treningskamp, og som alle vet er Norge betydelig bedre enn svenskene.
Så får vi se om Norge klarer å holde seg ned mot 20-tallet som Thorir Hergeirsson mener Norge bør være på bakover.





To Top
X