Landslag

Thorir Hergeirsson: De to beste lagene i finalen

Når Norge og Frankrike møtes i EM-finalen i kveld er det to veldig forskjellige lag som møtes på banen.

Norge med sitt spill og formasjoner som man holder hardt på. Hvor utførelsen av det innøvde står høyest. Og, troen på egne prestasjoner skal være nok til å ta de gjeveste medaljer.

Frankrike med sine fysiske gaseller og et spill som kan være vanskelig å forutse. Frankrike har evnen både som lag og som enkeltspiller til å variere stort i sitt spill og motspill. Man vet aldri om man møter et flatt forsvar, eller et aggressivt offensivt forsvar.

– Frankrike spiller et spill som skaper urytme. Handler om å være i situasjonene og tåle at det lugger, forteller Thorir Hergeirsson timer før kampstart i Jyske Bank Boxen.

Landslagssjefen forteller videre at alle er friske og raske, og klar for finalen søndag kveld. Det er avholdt gode treninger og taktikkmøter, både individuelt og for laget de to siste dagene. Og, timene før kamp skal brukes fornuftig med lunsj, litt avkobling og et lite taktikkmøte til før avreise til kamparenaen.

– Det er ikke gitt å være i finaler. Vi skal være ydmyke og nyte å være der.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson forteller videre at det er en stor sult i troppen, og at det er de to beste lagene som møtes i finalen. Men, med stort trykk og tempo skal Norge gjøre sitt for at Frankrike må reise hjem med sølvet.

To Top
X