Norsk håndball

Thea Mørk forlenger med Larvik HK

Larviks venstrekant, og tvillingsøster til Nora Mørk, kan se frem mot flere sesonger i Larvikdrakten. Hun signerte nylig en ny avtale på tre år med Norges suverent beste lag, Larvik HK. Dermed blir Oslojenta i klubben ut sesongen 2015/2016.

Thea Mørk har nylig også blitt tatt inn i varmen på rekruttlandslaget, så utviklingen har gått riktig vei etter noen skader litt tidligere i karrieren.
Etter at Thea kom til klubben i 2010 har hun tatt steg for steg mot å bli førstevalg på sin kantposisjon. Og, det var derfor med stor glede hun tok imot beskjeden om at hun var ønsket i klubben i ytterligere tre sesonger.

– Jeg ble utrolig glad da Ole kom og fortalte at klubben vil ha en ny tre-års avtale med meg. Det føles helt perfekt, for jeg trives utrolig bra, og jeg gleder meg til å fortsette utviklingen min her, forteller Thea Mørk.

Larviks sjeftrener, Ole Gustav Gjekstad, er ikke noe mindre fornøy han heller.

– Thea er en dønn seriøs utøver som jobber knallhardt hver eneste dag. Det var ingen selvfølge at hun skulle komme tilbake til det nivået hun nå holder, etter noen alvorlige kneskader tidligere i karrieren. Hun har vært tålmodig og jobbet målrettet- det får hun betalt for nå. Hun blir en viktig spiller for oss i årene som kommer, avslutter Ole Gustav Gjekstad.

To Top
X