Norsk håndball

Tette kamper i onsdagens runde for kvinnene

Vigdis Holmeset, trener, Aker Topphåndball | Foto: Bjørn kenneth Muggerud

Onsdag kveld var det slutt på juleferien for flere av lagene i REMA1000-ligaen for kvinner. Hele seks av lagene var i aksjon, deriblant begge finalistene fra NM-finalen, Vipers og Storhamar.

Vipers var atter en gang tatt turen til Oslo, denne gang for å møte Aker i årets første seriekamp. Aker ble NM-mestere i J20, og i forhold til Vipers sterke mannskap er nok også Akers styrke å regne som juniorer.
Vipers sikret seg enda en stor seier, 39-24, og troner fremdeles på toppen av tabellen i REMA1000-ligaen for kvinner.
Søndag venter det enda et borteoppgjør for Vipers, da de møter Oslolaget Oppsal i Oppsal Arena. Her kommer det til sannsynligvis til å bli fullt hus da Oppsal har gitt gratis inngang til alle som henter billett via appen deres.
Aker reiser til Molde for å møte Helle Thomsen og hennes krigere.

Storhamar og Byåsen kjemper tappert på plassene etter Vipers på tabellen. Og realistisk er det vel kun 2.og 3.plassen resten av lagene kan kjempe om så lenge Vipers er så sterkt bemannet som de er.
I en tett og spennende kamp var det til slutt ingen vei utenom poengdeling, 24-24, mellom Byåsen og Storhamar, og begge lagene står nå likt poengmessig før neste runde.
Begge lag har borteoppgjør i neste runde hvor Byåsen reiser til Fredrikstad, og Storhamar skal vestover til Sola.

Camilla Herrems Sola var onsdag ute i et oppgjør mot Bergenslaget Tertnes. Også her ble det et tett oppgjør hvor begge lag kjempet hardt for å få poeng. Men, i motsetning til i kampen mellom Byåsen og Storhamar, klarte Tertnes å karre til seg en ett måls seier, 25-24, og viktige to poeng.
Tertnes klarte med det å klamre seg til sin fjerdeplass på tabellen og er fremdeles med i kampen om medaljer.
Sola derimot er avhengig av å få noe poeng snart for å komme seg ut av sin bunnposisjon og nedrykksplass.

To Top
X