Hovedsak

Testing først, resultater kommer i andre rekke

Håndballgutta er i Sverige og spiller fire-nasjoners turnering mot Slovakia, Egypt og Sverige. Men, det er ikke resultatene som står i fokus for Norges landslagstrener Robert Hedin.

Tester ut forskjellige kombinasjoner
Først og fremst er det de gode kombinasjonen på banen Robert Hedin er på jakt etter før EM i Østerrike starter. Hvilke spillere som kan passe best sammen. Hvilken forsvarskombinasjon ting fungerer best i, er det 5-1 eller er det 6-0?

Videre er det viktig å finne kombinasjoner hvor man slipper bytter, eller for mange bytter, slik at man kan holde trykket oppe i kontra og ankomstspill.

I den første kampen fikk man testet ut både 5-1 og 6-0 forsvar, og det fungerte nesten til godkjent. Det er fremdeles noen ting som må forbedres i begge formasjoner.

Intensiv periode
Håndballgutta har mange økter over kort tid, så det skulle være muligheter for å bli godt samspilt og trene inn de nye tingene som er kommet på banen.

Med seg fra Kiel tilfører blant annet Børge Lund noen nye spillesystemer som allerede er innført på trening og som man fikk se i den første kampen. I tillegg er Børge Lund en stor bidragsyter på banen som spiller hvor han kan banke inn mål etter mål.

Med kun to hele fridager frem til mesterskapet er det gode muligheter for å få trent inn disse nye kombinasjonene. Så får vi se om det blir godt nok. Det fungerte i alle fall rimelig bra mot Slovakia søndag.





To Top
X