Hovedsak

Tertnes et nummer for lite i Larvik Arena

Lørdag ettermiddag var det klart for sesongpremiere i Arena Larvik for Larvik HK. Med lange køer ved inngangene skulle det se ut til å bli en festaften av de store, og spørsmålelt var om Tertnes kunne være en av de første til å bryte seiersrekken til Larvik.

Tertnes kom best ut fra  start og så en liten periode ut til å kunne gi Larvik litt kvalifisert motstand. Med godt tempo og godt forsvarsspill, samtidig som Larvik gjorde noen enkle feil var det duket for et spennende oppgjør.

Men, med et mannskap som Larvik skulle det seg annerledes. Larvik spiste sakte men sikkert opp ledelsen som Tertnes hadde fått og halvveis ut i perioden var alt som det alltid hadde vært. Larvik foran og Tertnes jagende bak.

Larvik med en god Linn Jørum Sulland i spissen økte avstanden sakte og sikkert frem til pause og med 14-8 måtte Tertnes finne andre måter å stoppe Larvik på i pausen.

Andre omgang fortsatte omtrent som den første hadde sluttet. Larvik med ledertrøyen og Tertnes jagende etter. Linn Jørum Sulland fortsatte sitt gode spill og fremstod som den store profilen i Larvik Arena denne ettermiddagen.

Nora Mørk med en dårlig dag
Det gikk et stort sukk gjennom publikum da Nora Mørk rullet rundt på gulvet i tydelig smerte etter et innhopp fra sin høyre kant. Det skulle imidlertid vise seg å ikke være verre enn at hun reiste seg opp og spilte videre etter litt behandling fra Larviks medisinske apparat.
Dette skulle vise seg å ikke være Nora Mørk sin dag. Med kun to mål på syv skudd var det ikke noen imponerende innsats fra det unge stortalentet. Nora ble også byttet ut tidlig i andre omgang og kom ikke på banen igjen.

Det var ikke bare Nora Mørk som sviktet Larvik lørdag ettermiddag. Et halvfullt Arena Larvik vitnet om at Larviks befolkning ikke hadde funnet veien til premieren denne ettermiddagen. Med ca 1750 fremmøtte ble det litt glissent i den store hallen som tar ca 3000 publikummere.

Kampfakta:
Larvik HK – Tertnes, Larvik Arena
Sluttresultat: 33 – 22 (14-8)
Dommere: Per Morten Sødal og Kim Andersen

To Top
X