Andre nyheter

Ta gull hver eneste dag

I en aktiv og travel hverdag er det viktig å ha kontroll for å unngå kollaps på den ene eller andre måten. Ofte opplever vi at noen ting er enklere å styre, mens andre ting er vanskeligere. Men, heldigvis utvikler verden seg hurtig og det kommer hele tiden nye løsninger, produkter og tjenester som gjør at man lettere kan ta kontroll over seg selv.

Kontroll over kroppen
En av de viktigste tingene vi bør ha kontroll over er kroppen vår. Dette er vårt maskineri som holder oss gående og kan få utført alle oppgavene på en tilfredsstillende måte. Og, da snakker vi bare om trening. For treningen er bare en liten del av det.
Dette ble meget godt tydeliggjort da håndballjentene reiste til Brasil i 2011 for å spille VM, og ble verdensmestere! Apparatet rundt dem var like stort som selve spillertroppen. Der var det personer med ansvar for planlegging av tiden og det organisatoriske rundt laget, leger, fysioterapeuter, trenere og kostholdseksperter.
For en av de viktigste tingene for å holde maskineriet kjørende jevnt og trutt uten at det skal hoste og harke bokstavelig talt er hva vi putter inn i kroppen vår. Vi skal ha styr på væskenivået, bakterier, proteiner og karbohydrater samt flere andre parametre.
Dette betyr selvfølgelig ikke at vi som normale dødelige skal ut og skaffe oss et stort team av rådgivere som følger oss hele veien, men vi kan ta nytte av litt av den kompetansen og de produktene som allerede er der.

Nå på høsten er det masse bakterier der ute, og det er ofte en periode hvor det er lett å skli ut på den ene eller andre måten. Håndballjentene bruker Biola til å ta kontroll på bakteriefloraen i magen, og ikke minst som en rask frisk påfyll etter trening for å dempe trangen etter å hive i seg den første og beste burgeren når de kommer ut av hallen eller treningssenteret.

[su_box title=»Visste du at:» box_color=»#f3e7a7″ title_color=»#8c8684″]- ett glass Biola (2 dl) inneholder ca 40 milliarder melkesyrebakterier
– ett glass Biola syrnet melk (2 dl) dekker 16 % av anbefalt inntak av vitamin D
– Biola smaksatt syrnet melk er fettfri og har en frisk smak av ekte frukt og bær
– på lik linje med andre naturelle produkter er Biola Naturell uten tilsatt sukker
– Biola Mild smak består av varianter med lite tilsatt sukker
– Biola Frukt er et melkefritt alternativ for de som ikke tåler melk, men ønsker å få et tilskudd av LGG®*.

* Biola inneholder LGG, Lactobacillus rhamnosus, som er verdens ledende probiotiske stamme. Betydningen av en sunn flora i magen utredes i dag i mange forskningsstudier, og Biola-bakteriene er per i dag de som er mest forsket på i vitenskapelige studier. Biola er syrnet med A- og B-bakterier som i Cultura, men Biola er altså i tillegg tilsatt bakterien LGG.
[/su_box]

To Top
X