Hovedsak

Syv lag kan ta sølv i herrenes Postenliga

I onsdagens Postenligarunde for herrer var det igjen duket for spennende oppgjør mellom to av topplagene i norsk herrehåndball denne sesongen, Elverum og Drammen HK.

Drammen HK hadde i praksis vunnet serien før kampen onsdag kveld. Det var kun teorien som kunne ta fra de seieren. For Elverum derimot var det viktigere å sikre seg poeng i kampen om sølvet.

Med flere lag jaktende bak med marginale poengforskjeller er omtrent hver kamp en seriefinale. Mot Drammen HK ble det så spennende som det kunne bli og lagene endte med å dele poeng etter 28-28 resultat.

Follo med storseier hjemme
Bunnlaget Haugaland gjestet Follo onsdag, og selv om Follo ikke har fått noen storslagen hall på plass enda, i motsetning til Haugaland, så leverer de festhåndball og sendte gjestene hjem igjen med 40-22 i sekken.

Follo ligger etter onsdagens runde på en fjerde plass, to poeng bak Elverum og Runar som deler andreplassen. Her er det duket for spenning helt inn til målstreken.

BSK/NIF leverer igjen
Oslolaget BSK/NIF har gjennom sesongen levert flere overraskende seire, og onsdagens runde var ikke noe unntak. På besøk i Vestfoldbyen Sandefjord satte de medaljekandidat Runar på plass, og vant 35-29 noe overraskende.

Med dette tapet glapp kanskje sølvmedaljen for Runar, mens BSK/NIF styrket sin sjanse for sluttspillsplass.

Haslum som også ligger i skorpa til sluttspillplass styrket sitt kandidatur med sin seier over nedrykkskandidat Sandefjord som nå ligger på en kvalikplass.

Rett bak Sandefjord ligger Bodø som sikret seg to nye poeng mot Stord i den 19.serierunden onsdag. Dermed er laget fra nord kun ett poeng fra kvalikplass. Bodø som ble trukket tre poeng før seriestart ville vært over streken uten «handikappet» som de har dratt med seg denne sesongen.

Nede på sørlandet var det hjemmelaget, Øiestad IF, som kom best ut av det i møtet med Fyllingen. Med 35-29 ble det to poeng og litt klatring på tabellen for Gautestad sine menn.

Kun seks poeng skiller fra bunn til topp
Med onsdagens resultater så er tabellen for herrene utrolig jevn og det skiller ikke mer enn seks poeng mellom niende og andre plass!?! Dette betyr i realiteten at her kan det meste skje de siste tre serierundene.

To Top
X