Norsk håndball

Storhamar med sterk seier i toppkampen

Lise Løke

Lise Løke

Storhamars Lise Løke bidro til seier over Stabæk. Her fra tidligere kamp.

Kun tre mål skilte de to lagene på tredje og fjerde plass i Postenligaen før lørdagens kamp i Nadderudhallen. Sist lagene møttes var i Prestrudhallen på Hamar, da var det Stabæk som vant knepent med ett mål, 30-29.

I lørdagens kamp var det jevnt frem til litt over halvspilt første omgang, da klarte Storhamar å rykke litt i fra. Ledelsen beholdt de frem til pause og lagene gikk til hvilen på stillingen 9-14.

I andre omgang fortsatte Storhamar å rykke i fra og ledet tidlig med åtte mål, 18-10. Så tok Stine Bredal Oftedal ansvar og scoret tre på rad og Stabæk var igjen med i kampen. Storhamars målvakt, Stine Linden, stengte målet med blant annet to strafferedninger, og hjalp Storhamar videre opp i større ledelse. De siste ti minuttene tok Stabæk igjen noe innpå, men Storhamar ga aldri bort kontrollen på kampen. Gjestene vant til slutt komfortabelt 23-28.

Storhamar sikret dermed økt ledelse til Stabæk på tabellen og litt strammere grep rundt bronsemedaljen. Storhamar ligger nå med fem poeng ned til Stabæk på fjerdeplass og ligger kun et poeng bak Byåsen, men med en kamp mindre spilt.

Kampfakta
Stabæk-Storhamar
, Nadderudhallen
Resultat: 23-28(9-14)
Utvisninger: Storhamar 2 x 2 min
Toppscorer Stabæk: Stine Bredal Oftedal, 5 mål
Toppscorer Storhamar: Karoline Fredriksen, 8 mål

To Top
X