Norsk håndball

Storhamar friskmeldt og Drammen gikk på en smell

Det ble onsdag kveld spilt kvartfinaler i sluttspillet på både herre- og kvinnesiden.

På kvinnesiden var det ikke så mange overraskelser. Larvik tok en solid seier, 42-26, over Nordstrand som forventet, og vil nok ikke ha de store problemene med å ta seg videre til semifinale i sluttspillet.
Byåsen gjorde en like solid jobbb når de gjestet Stabæk, og med 43-27 i sekken kan vi vel også forvente å se trønderne i semifinale.

Friskmeldt

Storhamar dro til Selbu, og det var knyttet spenning til dette oppgjøret i og med at Hamarlaget ikke har hatt vinnerresepten på slutten av sesongen. Det var faktisk så galt at de holdt på å rote bort bronsen i serien. Men, Storhamar virker nå friskmeldt og tok en solid ni måls seier, og skal klare å dra i land en semifinaleplass.

I Kristiandsand var det hjemmelaget Vipers som tok poengene og skapte spenning før returmøtet med Tertnes i Bergen. Med 29-25 er det fremdeles relativt åpent og dette er vel det eneste spenningsmomentet vi har på kvinnesiden før semifinalene.

Drammen gikk på en smell

Drammen HK vant serien, men det ser ut til at en plass i semifinalen i sluttspillet ryker. Fyllingen fylte buret til Drammen med baller og gjorde det så godt at de vant hele 38-29. Selv om ballen er rund og kampen skal spilles ser det tøft ut for Drammen HK før de tar imot Fyllingen i helgen.
Follo gjorde jobben hjemme og tok seieren, 33-31, mot Runar. Om to mål holder når lagene møtes i returoppgjør spørs vel. Her blir det ny kamp og vinn eller forsvinn.
Øyestad IF, uten linjespilleren Håvard Augensen som ikke nådde hjem etter en forretningsreise til Milano, måtte se seg slått av Stord som tok en tre mål seier, 32-29. Dette oppgjøret er også ganske åpent og vil skape spenninng når vestlandslaget kommer til sørlandet kommende helg.

Elverum og BSK/NIF spiller sin kamp fredag.

To Top
X