Andre nyheter

Stine Bredal Oftedal til Györ

Stine Bredal Oftedal har de siste sesongene spilt for franske Issy Paris, men ønsker nå å ta steget videre for å spille Champions League. Og, det ser ut til å bli en virkelighet nå, ettersom Stine Bredal Oftedal kun mangler å sette signaturen på en kontrakt for den ungarske storklubben Györ.

På Issy Paris’ hjemmeside kan man lese at Stine Bredal Oftedal forlater klubben etter fire sesonger. Fire sesonger hvor hun har blitt en stor personlighet i både klubb og den franske ligaen.

I Ungarn bekrefter den ungarske toppklubben at de nå føler seg trygg på at Stine Bredal Oftedal spiller for toppklubben neste sesong.

– Avtalen er 99 prosent i boks. De viktigste sidene er på plass når det gjelder kontrakten. Spillerens agent fant noen juridiske punkter som de ville gå gjennom, som kan ta et par dager. Men jeg er ganske sikker på at denne overgangen er i orden i løpet av to uker. Det er trygt å si at vi har en avtale og at Oftedal vil komme til oss, bekrefter den ungarske klubbens president, Csaba Bartha, til Digi Sport.

Gjenforenes med Nora Mørk

Det vil garantert bli mye smil og latter, og ikke minst mye god håndball når Stine Bredal Oftedal kommer til Györ og gjenforenes med venninnen Nora Mørk. Sammen har de opplevd mye på håndballbanen, både gjennom ungdomsårene og på landslaget med resten av håndballjentene.

To Top
X