Hovedsak

Stian Vatne røk ut av EM

Norges forsvarsgeneral Stian Vatne er mannen Robert Hedin har bygget det norske forsvaret opp rundt, og nå er grunnpilaren i forsvaret røket ut av EM.

I andre omgangs andre minutt var det Stian Vatne skulle slenge seg etter en ball i kamp med en av Ukrainas spiller og da skjer det noe bak i låret.

– Jeg sklir ut med foten og det skjer noe bak på låret, forteller Stian Vatne om hendelsen.

Norges nesteldste ser ikke lyst på videre spill i EM.

– Det blir nok ingen fler kamper på meg i dette mesterskapet, sier Stian Vatne

Ute i flere uker
Norges landslagslege Thomas Torgalsen kan bekrefte Stian Vatnes antagelser når det gjelder videre spill i EM.

– Det er en strekk bak i muskulaturen i høyre lår. Slike skader tar to til tre uker, og noen ganger det dobbelte. Det er mest sannsynlig at han ikke spiller i neste uke, forteller landslagslegen.

Ikke bekymret for midtforsvaret
Selv om Stian Vatne har en meget sentral rolle i det norske forsvaret bekymrer ikke forsvarskjempen seg for midtforsvaret videre i mesterskapet.

– Jeg er ikke veldig bekymret for midtforsvaret. Vi har andre gode forsvarsspillere og de viser jo i dag at de klarer seg fint uten meg, sier en litt skuffet Vatne

– Det er leit, men det er sånt som skjer av og til. Det er en risikosport, avslutter forsvarsgeneralen som nå må resten av EMs kamper fra tribunen

Landslagssjefen litt bekymret
Selv om Norge har både Bjarte Myrhol og Erlend Mamelund som kan gå inn som 3’ere i midtforsvaret innrømmer landslagssjef Robert Hedin at fraværet av Stian Vatne kan være tungen på vektskålen i forhold til å spille seg helt frem til en semifinale.

– Det  er klart det kan være forskjellen på semifinale og ikke, bekrefter landslagssjefen som umiddelbart etter kamp hadde noen formening om hvem han nå henter inn i troppen.

To Top
X