Hovedsak

Sterk Tsjekkisk seier over Ungarn

Ungarn og Tsjekkia møttes fredag kveld i et oppgjør som ble en ren kamp om videre avansement til mellomspillet. Kampen var mye preget av dette da det til tider ble mer av det fysiske enn av den flotte håndballen vi ville se.

Best ut kom Tsjekkia som satte god fart fremover og mye på grunn av noen flotte redninger fra målvakten Martin Galia som til tider stod som en mur.

Med 13-14, fordel Tsjekkia, til pause var det fremdeles gode muligheter for begge lag å avansere til hovedrunden.

Dro i fra
Tsjekkia kom ut fra pause uten bremsene på og brukte ikke lange tiden på å skaffe seg en fem måls ledelse, 20-15, og tvang Ungarn til å bruke opp sin timeout allerede etter 10:02.

Dette så imidlertid ikke ut til å hjelpe da Tsjekkia fortsatte sitt gode spill og holdt Ungarn på betryggende avstand helt til slutt.

Herjet med Ungarn
Filip Jicha herjet med Ungarn. Mål etter mål banket han inn i det ungarske målet i tillegg til flere målgivende pasninger. Den storvokste tsjekkiske spilleren viste styrke både i angrep og forsvar. Han preget kampen på en måte så man kan lure på hvorfor ikke den ungarske treneren valgte å markere ham ut av kampen før det var spilt i over 50 minutter.

KAMPFAKTA
Ungarn – Tsjekkia
, Wiener Neustadt, Østerrike
Resultat: 26-33 ( 13-14 )

To Top
X