Hovedsak

Sterk seier til de norske beachgutta

De norske beachgutta tok en sterk seier mot Ukraina i dagens siste kamp i innledende runder som også sikret dem en kvartfinale plass.

Med en meget god Morten Nergaard i det norske målet som tok flere avgjørende baller og ikke minst satte inn de avgjørende to poengene i første sett som sikret seier var det

Norge sjokkerte de Ukrainske gutta som bare ble mer og mer frustrert. På sidelinjen gikk treneren og viftet med armene tydelig frustrert over prestasjonene sine gutter leverte. Men, det var et godt forberedt forsvar fra Norges side samt en sisteskanse i Morten Nergaard som lukket målet på de riktige tidspunktene som gjorde at Norge kunne klare å tukte det sterke Ukrainske laget.

Første sett ble en skikkelig thriller for med 10 sekunder igjen på tavlen og stillingen14-13 i Norges favør får Ukraina ballen. Ukraina setter en to-poenger og har overtaket når det står to sekunder igjen. Morten Nergaard i det norske målet er full av selvtillit og snarrådighet som smeller ballen direkte avgårde mot det Ukrainske målet og får godkjent to nye poeng i det sluttsignalet for første sett går.

Fulle av selvtillit går de norske gutta i skyggen, får i seg vann og legger taktikk for andre sett. Og, igjen presterer de på et høyt nivå. De maltrakterer og sjokkerer de Ukrainske herrene som blir helt handlingslammet av det gode norske spillet.

Et nytt sett med sterkt norsk spill og Norge tar de viktige poengene de hadde behov for før mellomrunden og sluttspill. Norge er dermed sikret en kvartfinaleplass.

Kampfakta Norge – Ukraina:

Resultat: 2-0 (16-15, 20-14)

[nggallery id=19]

To Top
X