Dansk håndball

Steinar Ege sin håndballkarriere er over

Steinar Ege

Steinar Ege

Steinar Ege

Etter konkursen i AG København har det ikke vært mulig for den rutinerte målvakten å finne seg en ny klubb. Ege har derfor tatt valget og legger håndballskoene på hyllen.

– Jeg har spilt håndball hele livet og vært fulltidsprofesjonell i 15 år. Det har gitt meg og min familie noen fantastiske opplevelser, som jeg er veldig takknemlig for og jeg har ppnådd noen ting, som veldig få sportsfolk får lov til. Nå er tiden inne for at jeg skal forsøke noe annet og til å utfordre meg selv på nye områder, sier Ege.

Det har ikke vært enkelt for den 40 år gamle målvakten å bli klubbløs sånn rett før sesongstart rundt om i Europa. Selv om håndballskoene er lagt på hyllen blir det ikke rolige arbeidsdager for Ege. Han setter nå fokus på sitt arbeide hos danske Scan Con Group.

– Det har selvfølgelig vært en vanskelig periode, men jeg har det veldig godt med beslutningen om å gi meg. Jeg er helt sikker og klar til å starte et nytt kapittel, hvor jeg både skal lære og samtidig dra fordel av mine mange år i toppidretten.Jeg vil benytte anledningen til å takke min famile som alltid har støttet meg i de valg jeg har tatt i min karriere. De har betydd alt for meg og vært medvirkende til at jeg kunne holde meg på toppen så lenge, forteller Steinar Ege.

To Top
X