Norsk håndball

Stabæk med ettmåls seier mot Selbu

I en tett og jevn kamp i Nadderudhallen lørdag var det til slutt Stabæk som tok begge poengene i Postenligaoppgjøret mot Selbu.

I en kamp som var preget av mange personlige feil var det også en personlig feil som til slutt ødela sjansen for Selbu til å utligne. Med femten sekunder igjen på kampuret mister Marte Snorreggen ballen i bena og med 26-25 på måltavlen var det Stabæk som kunne løfte armene i jubel.

– Det var nesten, men det ville vært å stjele ett poeng. Selvfølgelig er jeg litt skuffet over at vi ikke klarer å ta ett poeng, men isolert sett er jeg veldig fornøyd med det at vi klarer å utfordre Stabæk her, oppsummerer Selbutrener Eskil Berg Andreassen til Handballmagasinet.no rett etter kampslutt

Fornøyd var også Stabæktrener Håvard Mamelund som igjen hadde klart å lose sine jenter inn til en seier etter en tett og jevn kamp.

– Det er en god egenskap å avgjøre slike kamper, men vi har også muligheten til å avgjøre dette flere ganger i kampen. Vi leder med 3-4 mål flere ganger i kampen og i stedet for å roe ned stresser vi, oppsummerer Stabæks trener Håvard Mamelund som er godt fornøyd med sesongen så langt.

Stabæk ligger etter lørdagens kamp på en fjerde plass med neste rundes motstander, Vipers Kristiansand, rett bak seg på femte.

– Vipers er neste motstander om to uker, og skulle vi ta poeng der så vil jeg si vi er litt foran ruten, avslutter Mamelund.

KAMPFAKTA:
Stabæk – Selbu
, Nadderudhallen
Resultat: 26-25 (15-11 )
Utvisninger: Sta – 2 x 2 min, Sel – 1 x 2 min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning
Tilskuere: ca 250

Stabæk
Svanhild Vesterheim, Silje Solberg, Sanna Solberg (3), Karoline Næss (5), Line Bjørnsen (1), Marte Lunder, Linn Therese Mamelund, Jenny Nandal Sneve (1), Kristin Nørstebø (2), Stine Bredal Oftedal (5), Christina Solheim Andersen (6), Thea Karlshaugen Pettersen (1), Linda Guttormsen (1), Sara Blankevoort (1)

Selbu
Marte Almås (1), Teodora Tomac (5), Marte Snoreggen (12), Trine Haltvik (1), Katinka Haltvik, Thale Tremoen, Tina Engan, Camilla Dolmseth (2), Katarina Andreasen, Marte Dyrdal (2), Andrea Næss (2), Lina Mekvik Rypdal

To Top
X