Andre nyheter

Sportradar inngår ny avtale med Infront

I en artikkel som nylig ble lansert på den norske nyhetsportalen Casinopånett.eu går det fram at det verdenskjente selskapet Sportradar har inngått en avtale med Infront som utvider streamingtilbudet deres.

Sportradar, et firma som tilbyr tjenester i sammenheng med sport og spill, har styrket sitt eget direkteavspillingstilbud på nett ved å si ja til en mediaavtale med Infronts sport- og media-byrå.

Den nye direkteavspillingen det er snakk om vil spilles av gjennom Betradar Live Channel, som er tilgjengelig på nettet, over mobil og på nettbrett-plattformer, for tippere og på utsalgssteder for spill.

Over 4 000 sportsbegivenheter, markedsført av Infront, vil sendes direkte på Betradar Live Channel, hvert eneste år. Blant begivenhetene som sendes vil det finnes omtrentlig 1 500 fotballkamper i løpet av året.

Stor variasjon i utvalget

Verdensmesterskapet i ishockey, håndball-EM for kvinner, den tyrkiske basketball-toppligaen og den indonesiske superligaen i fotball, er blant begivenhetene rettighetene dekker.

Sportradars konsernsjef Cartsen Koerl har uttalt: ”Siden vi startet med direkteavspilling ved siden av våre eksisterende løsninger i 2013, har vi utvidet vårt medietilbud for våre direktekanal-produkter betydelig.”

”Vårt mål er å forsikre oss om at våre kunder tilbyr sine klienter den mest underholdende og engasjerende opplevelsen. Takket være den revolusjonerende avtalen vår med Infront har vi økt vårt direktesendingstilbud til mer enn 5 000 begivenheter for tippeselskapsindustrien, i løpet av det første året med den nye tjenesten.”

Den administrerende direktøren for sommersport, Stephan Herth, la til: ”Denne fantastiske pakken med medierettigheter inkluderer flere av verdens mest populære lagsporter og er en stor gevinst for forbrukerne, som har tilgang til direkteavspillingen gjennom sin foretrukne tippekanal.”

”Med denne forbedrede portolioen er Sportradar, med sin dype forståelse av data, i posisjon til å gi tippeselskapsindustrien et godt tilbud. Det vil også forbedre eksponering av slike sporter innenfor en av de raskest voksende segmentene innenfor sportsbransjen.”

Klikk på denne linken
for å lese mer om Sportradar nye avtalen.

To Top
X