Hovedsak

Spillerbørs: Ukrainakampen

Vi følger gutta våre gjennom hele mesterskapet og kommer til å gi hver enkelt av gutta karakter i hver kamp. Vi gir karakter fra 1 til 6, hvor 1 er dårligst(tribunen neste) og 6 er best(verdensklasse).

Her er karakterene i kampen mot Ukraina:

Steinar Ege 4
Ikke normal standard, men har alikevel noen viktige redninger når vi trenger det som mest.

Stian Vatne 3

Ikke den muren vi er vant til, desverre mest sannsynlig ute av EM med en muskelavrivning.

Frank Løke 5

Til tider det eneste angrepsvåpnet til Norge. Fantastiske vendinger som fører til 7 meterskast eller mål og ofte en utvisning på Ukraina.

Kjetil Strand 4
Flink til å få Burka ut av kampen i 2.omgang, et par urutinerte utvisninger og et par tekniske feil, men bidrar alikevel til en liten tempoøkning i angrep som er med på å snu kampen.

Lars Erik Bjørnsen 5

Norges beste, 7 mål på 8 skudd og godt forsvarsspill. Så til tider ut, sammen med Løke, som de eneste som ikke hadde undervurdert Ukraina.

Bjarte Myrhol 4
Åpnet forrykende i angrep, men noe passiv i forsvar. Slet med pusteproblemer og ble byttet ut. Godkjent forsvarsjobb etter Vatne sin skade.

Børge Lund 4
Overraskende svak en mot en i forsvar, hever seg utover i kampen. Skaper ro i angrepsspillet, men tydelig plaget av sin vonde skulder.

Håvard Tvedten 4
Scorer mange fine mål, men bommer for mye på store sjanser. Vi burde forvente bedre uttelling av en slik klassespiller.

Erlend Mamelund 3
Kom aldri helt inn i kampen, hverken i forsvar eller angrep. Heving må til utover i mesterskapet. Blir viktig i mellomspillet med tanke på Vatne sin skade.

Ole Erevik

Ikke på banen

Christoffer Rambo
Ikke på banen

Kristian Kjelling 3
Mange skuddbom, men alikevel er det viktig at han fortsetter å skyte. Gode innspill og godkjent i forsvar. Vi venter fremdeles på kampen der alt stemmer!

Vegard Samdahl 2
Kampen der han skulle få styre skuta og Lund skulle få hvile. Desverre var han ikke nærheten av å klare det. Var nesten usynlig da han spilte og ble satt på benken til fordel for Lund og ble der kampen ut.

Thomas Skoglund

For lite spilletid til å bli vurdert

Christian Spanne

Ikke på banen

Magnus Dahl

Ikke på banen

To Top
X