Hovedsak

Spillerbørs: Kroatiakampen

Vi følger håndball gutta  gjennom hele mesterskapet og kommer til å gi hver enkelt av gutta karakter i hver kamp. Vi gir karakter fra 1 til 6, hvor 1 er dårligst (tribunen neste) og 6 er best (verdensklasse).

Her er karakterene i kampen mot Kroatia:

Steinar Ege 5
Spiller hele kampen bortsett fra en straffe hvor Ole Erevik kommer inn.
Redningsprosent: 38%

Stian Vatne 3
Spiller ikke på sitt beste, kan hende han er litt redusert av penicillin-kuren han er satt på

Frank Løke 4
Spiller i underkant av 20 minutter, setter 2 av 3 – men, sliter med å få tak i ballen i et tettpakket kroatisk forsvar

Kjetil Strand 4
Spiller omtrent halve kampen, kommer inn og gjør noen greie mål. Kan nok bli litt farligere på mål. Grei uttelling med 4 mål på åtte skudd.

Lars Erik Bjørnsen 3
Står omtrent hele kampen. Veldig usynlig og brenner en viktig sjanse i siste fase av kampen. Setter kun ett mål i denne kampen.

Bjarte Myrhol 4
Spiller omtrent halve kampen. Får vanskelig arbeidsforhold inne på linja i et kroatisk forsvar som pakket inn linjespillerne godt. Gikk målløs av banen.

Børge Lund 3
Spiller hele kampen, og gjør en god jobb med å styre laget. Men, mangler en del på avslutningene i denne kampen. Setter kun 1 av 5 baller i nettet bak den kroatiske målvakten.

Håvard Tvedten 5
Sammen med Børge Lund var Håvard den som stod hele kampen. Viser sterk psyke ved å ta alle straffer, selv etter en miss tidlig i kampen. I tillegg til de seks straffene han setter gjør han tre spillemål. En verdifull spiller for det norske laget.

Erlend Mamelund 4
Gjør en helt grei kamp. Setter 4 av 7 skudd og kunne nok skutt enda mer. Får en unødvendig utvisning i sluttminuttene som er med på å gjøre det vanskelig å ta igjen kroatene.

Kristian Kjelling 2
Spiller 38 minutter av kampen og får muligens vel mye tillit på en dag hvor lite fungerte. Setter 2 på 10 skudd, noe uvanlig uttelling fra den kanten.

Ole Erevik og Vegard Samdahl får så lite spilletid at det ikke vil være riktig å gjøre en vurdering på dem.

Christoffer Rambo, Thomas Skoglund, Christian Spanne og Magnus Dahl sliter benken i hele kampen og er derfor heller ikke vurdert

To Top
X