Landslag

Spiller om plassering

kjelling_gjennombrudd.jpgNår de norske håndballherrene i dag tar fatt på mellomspillet er det ikke annet enn æren og underholdningen de spiller for. For med null poeng er det i praksis en umulighet å nå finalerunden.

Norge er plassert i gruppe sammen med de tre beste fra gruppe C og D. Tyskland og Danmark kommer inn i mellomspillet med full pott, 4 poeng, og har derfor allerede et godt grep på en plass i finalerunden.

Tyskland 4 poeng + 17 mål
Danmark 4 poeng + 5 mål
Serbia 2 poeng 0 mål
Makedonia 2 poeng – 9 mål
Norge 0 poeng – 5 mål
Polen 0 poeng – 8 mål

Norge bør ta poeng mot Makedonia i dag for å kunne spille om noe annet enn 11.-12.plass. Beholder de 5.plassen i gruppa skal de ut mot 5,plass i den andre gruppa om en 9.-10.plass kamp. Noe undertegnede tror er realistisk, sett i forhold til de lagene vi møter og prestasjonene som er levert i VM hittil.

I den andre gruppen, gruppe 1, er det Frankrike og vertsnasjonen Kroatia som har et god grep med sin 4 poeng hver. Sverige kom videre med 2 poeng og vil nok muligens kunne være med i konkurransen om en semifinaleplass. Dette forutsetter nok at de slår Frankrike i dagens kamp i Zagreb. Skal vi gjøre et vilt gjett tror vi Kroatia og Sverige går videre fra denne gruppen.

To Top
X