EM 2012 Serbia

Søren Jeppesen: – Norge kommer ikke til finalen

Som overskriften sier, så har ikke danske Søren Jeppesen mye tro på at Norge skal nå finalen i årets EM. Dansken har tidligere vært trener for flere norske klubber, og er nå trener for et damelag i tysk Bundesliga.

Det er i en ekspertanalyse hos Timeout Magazine dansken spår at Norge ikke engang kommer til finale i EM som nå avvikles i Serbia.

Som han skriver så mener han at Norge mangler en klar sjef på banen både i angrep og forsvar, slik man hadde i Gro Hammerseng. Videre trekker Jeppesen frem at han synes Hergeirsson og hans team ikke virker like skarpe og til tider kan være handlingslammet, noe det ikke var under Marit Breiviks ledelse.

Det er ikke slik at danske Søren Jeppesen forsøker å trykke ned Norge for å fremheve sitt eget Danmark. For han øyner ikke de store sjansene for sitt moderland heller.

Frankrike vinner
Jeppesen har derimot mye mer tro på de franske damene. Og, ikke minst trener Olivier Krumbholz. Han mener deres forsvar er et av de beste og at han ikke tror det vil være mange som tør å bryne seg på dette.

Han trekker også frem Spania som en mulig kandidat til å være med i det gjeve selskap i dette mesterskapet, spesielt etter at de fikk portugisiske Barbosa over på Spansk pass.

Les analysen av alle de fire gruppen hos Timeout Magazine (engelskspråklig)

To Top
X