Landslag

Søndag blir kvartfinalemotstanderne klare

Åttendedelsfinalene under VM Frankrike 2017 er blitt fordelt over to spilledager, lørdag og søndag, så vi vil først søndag kveld ha alle kvartfinalemotstanderne klare.

Men, vi kan ta en rask kikk på kampene, og gjøre oss noen vurderinger.

Hviterussland – Sverige

I denne kampen må vi sette pengene på Sverige. Sverige har med unntak av tomåls tapet til danskene gått ubeseiret gjennom det innledende spillet. Svenskene kan se ut til å være på gang igjen og på vei oppover, akkurat som Norge. Sverige vant forøvrig mot Norge i oppkjøringskampene til VM.

Ungarn – Danmark
OL-mesterne Danmark er en klar favoritt og har så langt gått ubeseiret gjennom mesterskapet. Det eneste som skal kunne gi Ungarn en sjanse mot Danmark, er om dansken får en eller flere skader på sentrale spillere, eller har en ekstremt dårlig dag på jobben.

Tyskland – Qatar
Sist års gullvinnere i EM har også gått ubeseiret gjennom sin gruppe under VM. Og, etter at de nå har hentet inn Holger Glandorff etter hans landslagspause, er det ikke noe tvil om at de også igjen mener alvor med å vinne en tittel mere. Om det holder helt frem er vi ikke like sikre på. Men, mot Qatar skal det holde lenge.

Kroatia – Egypt

Kanskje den mest usikre kampen av de fire åttendedelsfinalene på søndag. Vi holder en knapp på Kroatia, men blir ikke overrasket om Egypt skulle komme videre.

To Top
X