Norsk håndball

Sola med en fot i neste års Postenliga

Onsdag kveld var det klart for første av to oppgjør mellom Nordstrand og Sola i kampen om en plass i neste sesongs postenliga.

Et oppgjør mellom denne sesongens tredje plass i første divisjon, Nordstrand, og Postenligaens tredje sist plasserte lag Sola skulle vise seg å bli et oppgjør som Rogalendingene kontrollerte helt inn.

Nordstrand hang med i begynnelsen av kampen, men måtte ganske tidlig se at Sola seilte ifra. Selv om Sola hadde en god seks måls ledelse til pause var det en omgang preget av mange tekniske feil fra begge lag.

Alvorlig kollisjon
Andre omgang ble heller ikke noen oppvisning av god håndball. Det som derimot tok mye av oppmerksomheten var da Solas Andrea Næss og Nordstrands Mette Leipart dundret sammen bokstavlig talt.

Begge spillere ble liggende på banen og Nordstrands Mette Leipart hadde fått seg en godt synlig blåveis og gjenklemt øye.

Begge spillere ble fraktet avgårde i ambulanse til sykehus.

Etter en halv times tid kunne igjen kampen opptas og de siste drøye syv spilleminuttene gjennomføres.

Solas trener, Knut Ove Joa, hadde vanskelig for å glede seg over seieren i lys av skaden som rammet lagets spiller Andrea Næss.

– Stygt!, er Joas reaksjon på skaden.

– Aldri godt å vite hva som skjer etter en sånn skade, hvem av lagene som er mest preget. Klarte oss godt siden det har gått så lang tid. Å se sin egen spiller ligge sånn er ikke noe kjekt, avslutter Knut Ove Joa som kan forsikre oss om at de ikke skal slippe seg ned før returmøtet.

KAMPFAKTA
Nordstrand – Sola
, Nordstrandshallen
Resultat: 22-30 (11-17)
Utvisninger: N 2 x2 min, S 3 x 2 min
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen
Tilsuere: 672

To Top
X