Landslag

Små marginene som skiller tap fra seier

I en thriller av en åpningskamp gikk det ikke helt de norske håndballgutta sin vei tirsdag kveld i Stadthalle Graz. Ett mål under til pause ble til to mål under ved kampslutt og det var de små marginene som avgjorde.

Noen for mange tekniske feil, spillere som ikke var på topp og andre som ble for hete i hodet når ting skulle avgjøres til Norges fordel.

Det var ikke en enkelt situasjon som ødela for kampen, men hver enkelt situasjon var med på å bidra til at vi ikke nådde helt opp til storebror Kroatia.

Erlend Mamelund sin dobbeltfeil i slutten av kampen er en typisk situasjon for hva man kan sette fingeren på etter en ellers bra spilt kamp.

Først blir han blåst av for en tvilsom angrepsfeil og deretter blir han litt het i toppen, noe som resulterer i en utvisning og to minutter med en mindre på banen.

– For det første mener jeg han overhodet ikke står stille, så blir jeg litt frustrert og jeg kommer på etterskudd, sier en lettere angrende Erlend Mamelund.

Små marginer
I en kamp hvor man kan peke på Erlend Mamelund sin utvisning, Lars Erik Bjørnsen sitt bomskudd og Håvard Tvedten sin straffemiss er det ikke vanskelig å se at det er små marginer som skiller og at Norge leverte en god prestasjon tross alt.

– Det er masse positivt å ta med seg. Det er de små marginene som skiller, forteller Erlend Mamelund som leverer en kamp på det jevne.

Med fire scoringer på sju skudd må det sies å være godkjent fra den ellers så skuddkåte bakspilleren som var meget fornøyd med laget sitt bakover.

– Vi slipper inn 25 bakover mot et av verdens beste lag, avslutter Erlend Mamelund før han ser frem mot Russland torsdag.

To Top
X